Voor leidinggevenden

Hebben jouw medewerkers moeite met veranderingen? Kunnen ze elkaar niet goed vinden? Of kan er wel iets verbeteren in de samenwerking? Misschien is jouw organisatie nog aan het bijkomen van de zoveelste reorganisatie. Of is er net een fusie achter de rug en is er sprake van botsende culturen?

Als leidinggevende heb je vast al van alles geprobeerd om jouw medewerkers in beweging te krijgen. En… is het gelukt? Het is niet gek als de resultaten achterblijven. Mensen willen immers niet veranderd worden! De oplossing is even simpel als lastig: geef ze de ruimte en ze kunnen uit zichzelf in beweging komen.

Kom in bewegingImage-1_raakhelder
Laat mij je helpen. Mijn naam is Ariënne Groenewoud. Het is mijn passie om mensen te helpen een stap vooruit te zetten. Bij mijn coaching maak ik gebruik van methodes die binnenkomen. Die je raken, zodat dingen helder worden en je als vanzelf een stap zet in een door jou gekozen richting. Niet vanuit je hoofd, maar vanuit je gevoel. Ik houd van heldere communicatie. Ik kan luisteren zonder oordeel en maak werkelijk contact met mensen. En ik creëer graag een veilige sfeer waarin mensen eerlijk en open durven zijn.

Daarbij maak ik gebruik van de Jump Movement methode om de vinger op de zere plek te leggen. We maken helder waar de schoen wringt en hoe jouw medewerkers samen zelf de oplossingen kunnen vinden. Daarmee gaan ze als vanzelf beter samenwerken. En dat levert alleen maar meer werkplezier op. En het mooiste is nog: jij als manager hoeft het eens even niet te verzinnen. Jouw medewerkers kunnen namelijk veel meer zelf dan je denkt!

Wat is Jump Movement?
Jump Movement is een eenvoudige manier om in gesprek te komen met anderen en je in beweging te brengen in de richting van een doel of ambitie. Zo’n gesprek bestaat uit 7 stappen die je leiden naar een beslissing over iets dat jij als deelnemer wilt gaan doen, of waar je juist mee wilt stoppen. Een Jump Movement gesprek is verrassend leuk en eenvoudig. Meer dan 100.000 mensen hebben al eens een Jump gedaan!

Jump@WesterhonkHet resultaat
Een Jump Movement gesprek levert doorgaans mooie resultaten op. Er ontstaat meer verbinding, een betere samenwerking, mensen nemen hun verantwoordelijkheid, ze voelen zich gehoord, luisteren beter naar anderen en komen met nieuwe oplossingen voor knelpunten.

Een mooi voorbeeld van Jump Movement in de praktijk:
Lees het artikel

Wat gaan we doen?
De keuze is aan jou! Onze methodiek is multi-inzetbaar en prima naar behoefte in te vullen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden. En wil je het gewoon eens uitproberen? Ook dat kan! Ik kom graag vrijblijvend langs om je te laten ervaren hoe een Jump Movement gesprek werkt. Bel of e-mail mij op 06-150 670 55 / arienne@raakhelder.com.

 1. Jump Movement – kennismaking
  Een Jump Movement gesprek met jouw team, zodat je kunt kennismaken met de methodiek.
  Duur: ca. 1 à 2 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers
  Investering: € 375 excl. BTW, excl. reiskosten
 2. Jump Movement – als onderdeel van een (medewerker)bijeenkomst
  Een kennismaking met de Jump Movement methode voor jouw medewerkers tijdens een (medewerker)bijeenkomst van jouw bedrijf.
  Duur: 30 tot 45 minuten
  Investering: € 475 – € 750 excl. BTW, excl. reiskosten (afhankelijk van de groepsgrootte)
 3. Jump Movement – Jumpstarter Training
  Een training voor jouw medewerkers, waarna zij zelf aan de slag kunnen met de Jump Movement methode en hun eigen collega’s kunnen ondersteunen bij het verbeteren van de samenwerking.
  Duur: 1 dagdeel, gevolgd door persoonlijke begeleiding van de deelnemers gedurende 6 maanden
  Investering: afhankelijk van de groepsgrootte en de behoefte aan nazorg en ondersteuning. In overleg maak ik graag een offerte op.
 4. How to not manage the movement
  Dé training voor jou, als jij als leidinggevende écht niet kunt loslaten, terwijl je wel je mensen de ruimte gunt om te Jumpen. We leren je hoe beweging werkt en wat jij kunt doen om die beweging de vrijheid te geven.
  Duur: 1 dagdeel
  Kosten: € 625 excl. BTW, excl. reiskosten

logo jumpWil je meer weten?
Neem vrijblijvend contact op met Ariënne Groenewoud,
telefoon 06-150 670 55 / arienne@raakhelder.com.

Of lees eerst nog even verder op deze pagina over de methodiek.