Voor coaches & trainers

Ben jij als coach, trainer of verandermanager betrokken bij het in beweging brengen van organisaties? En zou je het interessant vinden om een extra methodiek toe te voegen aan jouw toolbox? Misschien is Jump Movement dan wel nét iets voor jou! 

Wat is het?

Jump Movement is een gespreksmethodiek waarmee mensen zelf de regie kunnen nemen in veranderprocessen. Mensen hebben immers vaak moeite met veranderingen in hun organisatie als zij het gevoel hebben er zelf geen enkele invloed op de kunnen uitoefenen. Met Jump Movement is het doel voor iedereen gelijk (dat perspectief waar je met elkaar naar toe wil bewegen), maar iedereen krijgt de ruimte om voor zichzelf te bepalen hoe hij of zij dat doel gaat bereiken. En dat werkt!

als-mensen-ruimte-krijgen-kopie.pngWil jij Jump Movement professioneel inzetten?

Volg dan de Certified Professional training. Hiermee voeg je een innovatief instrument toe aan je arsenaal en bied je jouw klanten een modern en effectief veranderprogramma aan. Je leert werken met een methode die beproefd zorgt voor beweging en activering. Of je nu betrokken bent bij veranderprocessen van individuen, organisaties, of maatschappelijke groepen.

Certified Professional training 2.0

De CP training duurt 3 maanden en kent 3 onderdelen; 1 trainingsdag en 2 online feedback contactmomenten en een serie sms impulsen. Tijdens de trainingsdag leer je hoe je als professional effectief kunt werken met de methode en hoe deze toe te passen in de praktijk. Tijdens de feedback momenten reflecteer je op jouw proces en door middel van de sms-impulsen blijf je gemotiveerd de methode actief te gebruiken. De Certified Pro training is maandelijks op verschillende plaatsen in Nederland te volgen en kost € 1.695 excl. BTW.

Trainingen in Noord Nederland

Ariënne Groenewoud verzorgt de CP Training in Noord Nederland. De eerstvolgende trainingen in Groningen vinden plaats op:
17 april 2019
14 mei 2019
25 juni 2019
Het programma na de zomer is nog niet bekend. Stuur een e-mail als je op de hoogte gehouden wilt worden.

1-JUMP-logoMeer info en inschrijven

Je kunt je inschrijven via deze link. Je vindt daar ook de trainingsdata in andere delen van het land.
Wil je eerst meer weten of een keer zelf een Jump ervaren? Stuur dan een e-mail naar arienne@raakhelder.com of bel Ariënne op 06-150 670 55.