WOMEN Inc. – aanTafel met vrouwen

women inc 3Sinds Al sinds 2004 heeft WOMEN Inc. de missie om de kansen van vrouwen in Nederland te vergroten op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. Door vrouwen zelf aan te spreken en onderwerpen breder maatschappelijk op de agenda te zetten, bij politici, media, bedrijfsleven, instituten, wetenschappers, overheden.

WOMEN Inc. spreekt professionals aan over hoe zij de kansen voor vrouwen kunnen vergroten, en roept vrouwen op zichzelf en elkaar te versterken binnen het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk. WOMEN Inc. doet dit onder andere door vrouwen met elkaar in gesprek te brengen binnen het project aanTafel.

Drie gespreksmethodes

Door het hele land kunnen vrouwen aanschuiven bij een gesprek aanTafel. Met vrouwen die ze (nog) niet kennen of met vriendinnen of collega’s. aanTafel biedt ruimte om even over iets anders te praten en elkaar een (energie)boost geven. Vrouwen gaan met elkaar in gesprek aan de hand van een van de draaiboeken Doel, Lef of Netwerk. Heel simpel en succes gegarandeerd. Dit zijn de drie mogelijkheden:

  • Doelgesprek In samenwerking met Jump Movement
    Wil je wel iets, maar weet je nog niet precies wat? Of weet je al wat je wilt, maar nog niet hoe je daarmee aan de slag kunt gaan? Deel je successen (hoe groot of klein ook), vertel waar je naartoe wilt en krijg tips en advies. Het Doelgesprek levert je gegarandeerd nieuwe denkrichtingen op. 
  • Lefgesprek – Geïnspireerd op de dialoogmethodiek van Nederland In Dialoog
    Wat betekent Lef voor jou? Bij welke ervaring had je Lef nodig en wat gebeurde er toen? Denk je eens in hoe het zou zijn als je oneindig veel Lef zou hebben: dan ligt de wereld aan je voeten, toch? 
  • Netwerkgesprek – Geïnspireerd op de #Durftevragen
    Stel dat je gewoon durft te vragen wat je nodig hebt of zou willen? En dat je direct allemaal handige tips krijgt om je daarbij te helpen? Dat is waar het Netwerkgesprek over gaat. Iedere vrouw heeft iets te vragen en iets te bieden aan een ander. Bij het Netwerkgesprek leer je de goede vraag, op het goede moment, aan de juiste mensen te stellen.

Omdat ik deze gesprekken zo ontzettend leuk vind om te doen (en er zelf ook steeds weer zoveel van opsteek), heb ik de training voor Gespreksleider bij WOMEN Inc. gevolgd in 2016. Sindsdien organiseer ik af en toe een aanTafel gesprek waar vrouwen zich bij kunnen aansluiten. Wil je zelf een gesprek organiseren en heb je daarbij een gespreksleider nodig? Ook dan kun je een beroep op mij doen. De geplande aanTafel gesprekken en meer informatie vind je hier.