Jump Movement in de praktijk

1 april (10:45 tot 12:15 u): Ervaar balans in je leven – Jump Movement gesprek

Hoe gaat het met jou? Ervaar je balans in de verdeling van je tijd tussen werk en vrije tijd? Heb je voldoende tijd en aandacht voor je partner, je kinderen, familie en vrienden? En kom je ook nog toe jezelf?  Op 1 april organiseer ik samen met Gea van der Wal een Jump Movement gesprek over dit onderwerp. Je gaat op onderzoek uit naar de balans in jouw leven. Dat levert inzicht op en een stap in de goede richting.

Datum: maandag 1 april
Plaats: Het Witte Huis in Olterterp (bij Drachten)
Tijd: 10:45 tot 12:15 uur

Graag even aanmelden via deze link.

Arienne Groenewoud en Gea v.d. Wal jumpen graag samen op onderwerpen die ze interessant vinden. En dit is er zo eentje! Doe je mee? Je bent van harte welkom.
Entree is gratis, koffie/thee voor eigen rekening. Wel graag even aanmelden van tevoren.

17 april (9:00-17:00u) in Groningen: Professionele Training Jump Movement

Ben jij als coach, trainer of verandermanager betrokken bij het in beweging brengen van organisaties? En zou je het interessant vinden om een extra methodiek toe te voegen aan jouw toolbox? Misschien is Jump Movement dan wel nét iets voor jou! 

Op 17 april geef ik de training Certified Professional 2.0 van Jump Movement.
Na deze training weet je hoe je als professional kunt werken met de Jump Movement methode. Je krijgt informatie over alle toepassingsmogelijkheden. Je ontvangt materialen die jou helpen om de methode succesvol in te zetten. Je kunt zelf mensen in organisaties tot jumpstarters opleiden. En je hebt een krachtig instrument toegevoegd aan jouw dienstverlening op het gebied van (organisatie)ontwikkeling.

Deze training is een 12 weken programma: 1 trainingsdag op 17 april met 2 keer een online-follow up en 12 weken tips&tops.
Meer info op deze pagina.
Of direct aanmelden via de link https://jumpmovement.ccvshop.nl/certifiedpro
Nog vragen? Bel me op 06-15067055 of stuur een e-mail naar arienne@raakhelder.com.