Woensdag 4 januari (14.00-15.30u): Begin het nieuwe jaar met meer balans

Hoe gaat het met jou? Ervaar je balans in de verdeling van je tijd tussen werk en vrije tijd? Heb je voldoende tijd en aandacht voor je partner, je kinderen, familie en vrienden? En kom je ook nog toe aan jezelf?  Op 4 januari organiseer ik een Jump Movement gesprek over dit onderwerp. Je gaat op onderzoek uit naar de balans in jouw leven. Dat levert inzicht op en een stap in de goede richting.

Datum: woensdag 4 januari
Plaats: Het Witte Huis in Olterterp (bij Drachten)
Tijd: 14.00-15.30 uur

Graag even aanmelden met een e-mailtje naar raakhelder@gmail.com.

Arienne Groenewoud jumpt graag op onderwerpen die ze interessant vindt. En dit is er zo eentje! Doe je mee? Je bent van harte welkom. Entree is gratis, koffie/thee voor eigen rekening. Wel graag even aanmelden van tevoren.