Dinsdag 9 juli (19:30 tot 21:00u): Jump in Het Hogeland

Al eens gehoord van een Jump Movement gesprek? Dan weet je dat dat een manier is om heel simpel met elkaar in gesprek te gaan. En wel op een manier waarop iedereen aan het woord komt en elke deelnemer evenveel aandacht krijgt van de andere deelnemers aan het gesprek. In een Jump gesprek vind je je eigen antwoorden op je eigen vragen en ondertussen leer je anderen ook op een nieuwe manier kennen.

Jump Movement bestaat al ruim 8 jaar en er hebben inmiddels meer dan 100.000 een Jump gedaan! Hoog tijd dus voor een Jump in Het Hogeland. Ben je erbij?

holmDatum: dinsdag 9 juli
Plaats: De Holm, Streekweg 41, 9956 PN Den Andel
Tijd: 19:30-21:00 uur

Graag even aanmelden via deze link.

Arienne Groenewoud Jumpt graag op onderwerpen die ze interessant vindt en met leuke mensen. Je bent van harte welkom om mee te doen. Entree is gratis, een bijdrage voor koffie/thee wordt op prijs gesteld. Wel graag even aanmelden van tevoren.