4 juli (17:00-20:30u) in Den Andel: Creatiesessie

Donderdag 4 juli a.s. staat er weer een creatiesessie gepland van Stichting Werklust. Je bent van harte welkom vanaf 17:00 uur in Den Andel.

Alle creatiesessies zijn bijzonder, maar deze editie belooft extra bijzonder te worden met twee Hartwerkers die zich inzetten voor kwetsbare doelgroepen. Beide Hartwerkers zijn ervaringsdeskundige omdat ze zelf ook ooit bij diezelfde kwetsbare doelgroep hebben gehoord waar ze zich nu hard voor maken. En daarbij kunnen ze wel wat hulp gebruiken.

Het adres is:
De Streekweg 41
9956 PN Den Andel

We beginnen om 17.30 met een hapje eten waarvoor we een bijdrage vragen van 15 euro (dit is incl. de drankjes tijdens de avond).

Naast de vergoeding voor het eten en drinken is het enige wat we van je vragen dat je je openstelt voor het verhaal en de vraag van de HARTwerkers. Wie ze zijn en waar hun vraag overgaat dat hoor je tijdens de creatiesessie.

Om deel te nemen stuur je een mail naar hartkamer@stichtingwerklust.nl.

Hartgroet,
Het WRKLST-team